fbpx

Svako vrhunsko iskustvo zahteva i malo planiranja. Spremite svoju nargilu za maksimalno uživanje.

U idealnom svetu, vi pucnete prstima, vaša nargila je spremna i odjednom sve dobija novu aromu. Znamo da idealno ne postoji, ali i dalje postoji magija. Koju morate da stvorite sami. Ovde vam skrećemo pažnju na sitne trikove neophodne za pravo uživanje u nargili.

Kažu da sve dobre stvari dolaze u paru, ali vi razmišljajte u trojkama. U ovom slučaju:

  • Aroma za nargilu vrhunskog kvaliteta
  • Odličan ugalj
  • Tanana, ali snažna folija.

Arome za Nargilu

Nargila već dugo nije namenjena samo konzumiranju duvana. Biljne beznikotinske melase šire spektar i stvaraju uživanje za sve. Bez duvana, bez nikotina i bez katrana, potpuno su skoncentrisane na vaše zadovoljstvo. Ipak, i dalje morate da odaberete svoj omiljeni ukus za nargilu, a postoji rešenje i za one najzahtevnije.

Kod dobrog izbora je možda i najveća prednost što ne možete da pogrešite. Možete da počnete od klasika kao što je breskva, ili da odmah krenete u avanturu i hrabro istražujete nove mogućnosti. Možda će vas ukus iznenaditi, ali kvalitet nikada ne izostaje. Zato stalno možete da menjate, sve dok ne pronađete onaj sitni delić svršenstva koji otvara čitav novi svet.

Soex Arome za Nargilu - Vanila

Naravno, ni sve biljne melase nisu iste. Kao i kod svih ostalih proizvoda, bolje je (i sigurnije) da birate proverene proizvođače, kao što je SOEX. Pošto je Indija kolevka nargile, Indijci i melasama već dugo poklanjaju posebnu pažnju. Zato su ove arome pre svega bezbedne, što nikada ne prestaje da bude važno.

Ugalj za Nargilu

Sledeći element je ugalj. Ako se odlučite za „običan“ ugalj, skoro je sigurno da nećete biti zadovoljni. Pritom, u ugalj se često ubacuju hemikalije koje ne samo da će pokvariti ukus, već mogu da budu i toksične. Dobar ugalj znatno poboljšava celokupno iskustvo uživanja u nargili, pa zato ovaj korak ne shvatajte olako. Potrebni su vam briketi koji se jednostavno i brzo pale, zato birajte proverene vrednosti. Rizik se zaista neće isplatiti.

Folija za Nargilu

Ostala je još folija. Foliju postavljate između briketa uglja i biljne melase. Većina folija ne može da „izdrži“ vrelinu uglja i zaista će pokvariti sve što ste u prethodna dva koraka već ostvarili. Vama su potrebne aluminijumske folije, specijalno napravljene da zadržavaju toplotu i provode je na pravi način. Ukratko: ugalj se neće ugasiti, a melasa će sve vreme biti na savršenoj temperaturi. Tako i ukus dostiže svoju punu snagu, a vaše uživanje – vrhunac.

Jednostavno kao 1, 2, 3!