fbpx

Kako da se uživa u omiljenom ukusu za nargilu ako nemate odgovarajuću opremu?
U današnjoj epizodi – crevo.

Da li postoji najbolje crevo za nargilu? Zapravo – ne. Isto je kao i sa aromama za nargilu: ono što vi obožavate, nekome nije ni u prvih 5 ukusa. Ipak, bez creva se ne može, pa vam dajemo nekoliko saveta.

Šta čini dobro crevo za nargilu

  • Trajnost – savitljivost je dobra, sve dok nema pucanja
  • Debljina – ovo zavisi od korisnika; kao i kod ukusa za nargilu, isprobavajte dok ne nađete svog favorita
  • Održavanje – da se ukusi za aromu ne bi mešali, neophodno je redovno a jednostavno održavanje
  • Dužina – nema mnogo uživanja ako ne možete da se udobno smestite
  • Drška – birajte crevo koje ćete lako držati
  • Boja – ne utiče na ukus za nargilu, ali ovde možete da iskažete svoj stil

Silikonska creva za nargile

Na tržištu su se pojavila pre nekoliko godina i izgleda da se svima dopadaju. Ipak, ovo važi samo za top proizvođače jer se pojavilo i mnogo kopija koje – sem lošeg kvaliteta – kvare i ukus za nargile koji izaberete.

Sa druge strane, ona stvarno dobra creva su izdržljiva, laka za održavanje, fleksibilna, lagana i jednostavna za odlaganje. I najvažnije: koliko god različitih ukusa za nargilu da koristite, aroma će svaki put biti baš onakva kakvu očekujete.

Pletena creva

Najčešći izbor većine uživalaca u nargili, čak i onih koji imaju velike prohteve. Gusto pletenje omogućava da se aroma za nargilu “skoncentriše” u crevu, protok je odličan, a vi ćete uživati u ogromnim oblacima aromatičnog dima.

Lako se čiste, mogu da se peru i nema mešanja ukusa za nargilu koje koristite. Svakako probajte da ih “unapredite” piskom koji može da se zaledi – vrhunsko iskustvo.

Metalna creva

Najtrajnija opcija. Nema posebnih mana, sem težine. Što je duže crevo, to je i teže njime “upravljati”.

Sva ostala creva

Ako je budžet bitnija kategorija, birajte crevo koje se savija i koje se lako pere. Sad birajte. Arome za nargilu su ovde, sve ostalo je stvar vašeg ukusa!